Veelgestelde vragen

Hieronder zie je een overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden. Staat jou vraag er niet tussen? Neem contact met ons op, dan helpen je graag verder!

Antwoord op de

veelgestelde vragen

  • 24×7 grip door overzicht. Op een plek meerdere databronnen visueel samengebracht.
  • Essentiele management- en stuurinformatie en KPI’s in één dashboard
  • Kostenbesparing, omdat de dataverzameling is geautomatiseerd
  • Power-BI is gebruiksvriendelijk en integreert met Microsoft Office 365

Onze rapportages en dashboards zijn geschikt voor management en directie voor het krijgen van grip op de organisatie. Daarnaast is het mogelijk om operationele details toe te voegen.

Onze aanpak is iteratief. Dit betekent dat wij samen met de klant stap-voor-stap waarde uit data halen. Centraal bij het ontwikkelen van een integraal dashboard staat onze aanpak “wie wil wat weten, waar hoe wanneer en waarom”.

Voor onze dashboards en rapportages maken wij gebruik van Microsoft Power BI. Hiermee is het mogelijk om dynamische dashboards te ontwikkelen.

Power-BI kun je koppelen aan verschillende databronnen. Op basis van de beschikbare data ontwikkelen wij visualisaties, rapportages en dashboards.

Voor onze standaard ontwikkelde rapportages geldt een vaste prijs. Voor het inrichten van de koppelingen met databronnen werken wij op uur basis. Daarnaast zijn er kosten voor een Power-BI Pro licentie (soms is deze al onderdeel van de Microsoft Office 365 licentie). Meer informatie vind je op de website van Microsoft: https://powerbi.microsoft.com/nl-nl/pricing/ Zoek je een inschatting voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.
Door onze inhoudelijke expertise op het gebied van Finance & Control, HR en Business Intelligence staan wij voor een multidisciplinaire aanpak. Wij begrijpen dat er verschillende informatiebehoeften binnen een organisatie leven. Wij luisteren echt naar de informatiebehoefte op strategisch, tactisch en operationeel niveau volgens de 5W1H-methode “wie wil wat weten, waar hoe wanneer en waarom”. Wij denken vanuit een management & control oogpunt. De techniek van Power-BI is voor ons een middel om (meer) grip de bedrijfsvoering te krijgen.

Voor Power-BI trainingen werken wij samen met een partner. Hierdoor kunnen wij incompany trainingen BTW-vrij aan bieden. Meer weten? Neem contact op voor een offerte op maat.

Door onze standaard ontwikkelde dashboards en iteratieve aanpak kan een dynamisch dashboard snel worden geïmplementeerd. Op korte termijn grote stappen zetten.  Voor onze standaard ontwikkelde rapportages geldt een vaste prijs. Voor het inrichten van de koppelingen met databronnen werken wij op uurbasis. Uitbreiding met klant specifieke wensen is mogelijk. 

Het is mogelijk om te werken met datadumps vanuit diverse systemen. Daarnaast is het mogelijk om de gegevensuitwisseling via een API koppeling of een Data Warehouse vorm te geven. Voor de technische invulling hiervan werken wij samen met een partner.

Neem contact op via ons

contactformulier