Oplossingen

Mis jij grip op de bedrijfsvoering en wil je af van het “Excel-syndroom”? Wij kunnen je helpen met heldere inzichten en rapportages die is een volledig actueel beeld geven in jouw bedrijfsvoering. Zo worden onoverzichtelijke en tijdrovende rapportages verleden tijd en staan alle essentiele management-, stuurinformatie en KPI’s in één overzichtelijk dashboard.

Waardecreatie en realisatie

kinderdagopvang

en andere sectoren

Wij bieden

oplossingen voor

Finance
Als financieel verantwoordelijke wil je continu grip hebben op de exploitatie en budgettering. Het kost veel tijd om de rapportages te maken, hierdoor is er weinig tijd voor het analyseren van de data en/of het maken van een forecast.

Wij helpen organisaties om (meer) grip op de bedrijfsvoering te krijgen door het verkrijgen van (integrale) inzichten op basis van eigen data. Hiervoor maken wij gebruik van Microsoft Power-BI. Hiermee kunnen wij data uit diverse systemen (real-time) verzamelen, vertalen en presenteren in heldere dynamische rapportages en dashboards.

Door onze ervaring weten wij wat van belang is. Met onze kennis van de sector (voornamelijk Kinderopvang, maar ook andere sectoren) hebben wij standaard rapportages ontwikkeld. Start snel en eenvoudig met onze kant-en-klare rapporten.
Directie
Als directie wil je continu grip hebben op het reilen en zeilen van de organisatie. Je wilt direct kunnen (bij) sturen als dat nodig of gewenst is. Dat vraagt om heldere rapportages met betrouwbare actuele cijfers. Een dynamisch dashboard op basis van Power-BI is betrouwbaar, omdat er een koppeling is met de databron.

Wij helpen organisaties om (meer) grip op de bedrijfsvoering te krijgen door het verkrijgen van inzichten op basis van eigen data. Hiervoor maken wij gebruik van Microsoft Power-BI. Hiermee kunnen wij data uit diverse systemen (real-time) verzamelen en presenteren in heldere dynamische rapportages en dashboards.

Door onze ervaring weten wij wat van belang is. Met onze kennis van de sector (voornamelijk Kinderopvang, maar ook andere sectoren) hebben wij standaard rapportages ontwikkeld. Multidisciplinaire informatie uit Kind-Planning, Personeels- en Financiële systemen is met een druk op de knop beschikbaar in één helder dashboard. Of door middel van een koppeling real-time inzichtelijk.
Bedrijfsvoering

Om (meer) grip te hebben op de bedrijfsvoering zijn betrouwbare actuele cijfers noodzakelijk. Wij helpen organisaties om (meer) grip op de bedrijfsvoering te krijgen door het verkrijgen van inzichten op basis van eigen data. Hiervoor maken wij gebruik van Microsoft Power-BI. Hiermee kunnen wij data uit diverse systemen (real-time) verzamelen en presenteren in heldere dynamische rapportages en dashboards.


Door onze ervaring weten wij wat van belang is binnen voornamelijk de Kinderopvang (maar ook andere sectoren).


Met deze kennis hebben wij standaard rapportages ontwikkeld.

Wij bieden

pakketten en maatwerk

Basis

  • Standaard dashboard
  • Bestaande Excel rapportages vertalen
  • Abonnement voor periodieke rapportage, beheer en onderhoud

Premium

  • Basis pakket plus:
  • Uitbreiding klant specifieke wensen
  • Ontwikkeling van specifieke rapportage
  • Optioneel: connectoren voor dataverzameling

Premium Plus

  • Premium pakket plus:
  • Integrale (KPI) rapportages en dashboards
  • Optioneel: datawarehousing

Dit zijn

de voordelen

voor jouw bedrijf

Neem contact op via ons

contactformulier

Meer weten? Verstuur dan je gegevens. Heb je ook al eens gekeken bij “meest gestelde vragen”?

Antwoord op de

Veelgestelde vragen

Power-BI kun je koppelen aan verschillende databronnen. Op basis van de beschikbare data ontwikkelen wij visualisaties, rapportages en dashboards.

Onze rapportages en dashboards zijn geschikt voor management en directie voor het krijgen van grip op de organisatie. Daarnaast is het mogelijk om operationele details toe te voegen.

Voor onze dashboards en rapportages maken wij gebruik van Microsoft Power BI. Hiermee is het mogelijk om dynamische dashboards te ontwikkelen.